Rekrytointi | Ryhmäkoti Villa Sipriina, Kirkkonummi

Rekrytointi

Tutustu täällä avoimiin työpaikkoihimme.

Kotoisa ja lämmin Villa Sipriinan porukka odottaa sinua kehitysvammaisten ryhmäkodin huiskeeseen. Meillä et huku ison organisaation massaan, vaan pääset tekemään työtä koko persoonallasi.

“Kun tuttavani kertoivat Villa Sipriinasta, ajattelin, että ei tuollaista paikkaa olekaan. Sitten kaveri suunnilleen raahasi korvasta, että tule tänne! Nyt kun kerron muualla työskenteleville, miten hyvin työntekijöitä Villa Sipriinassa arvostetaan, moni ei meinaa uskoa korviaan.”
– Tiina

Villa Sipriinassa tarjolla vanhempainvapaan  sijaisuus. Vastuuta, vapautta ja välittämistä – Etsimme sinua työystäväksemme, siistijäksi sekä hoiva-avustajaksi 2.5.2024- 31.7.2025 !

Tällainen työnkuva sinulle on tarjolla

Kaipaamme osaavaa otettasi varsinkin seuraavissa:

☀️ Olet aktiivinen tekijä ja lämminsydäminen kohtaamisissa niin Siistijänä, kuin hoiva-avustajana! Tykkäämme järjestää päivisin asukkaidemme näköistä, aktivoivaa ohjelmaa. Tulet osaksi palveluasumisen sekä päivätoiminnan tiimiä varmistamaan, että pyörät pyörivät suunnitellusti eteenpäin, asuinympäristö pysyy puhtaana sekä puhtaan tuoksuisena ja asukkaillamme riittää mieleistä puuhaa niin asumisessa kuin myös päivätoiminnan siivous- ja mahdollisesti kiinteistöhuollon tehtävissä. Osa työstä on yksin tehtävää siivoustyötä ja osa asumisessa olevaa hoiva-avustajan tehtäviä ja asukkaan arjen tukemiseen aktivoivaa ja kuntouttavaa ohjaavaa työtä. Oman työn suunnitteluun ja toteutukseen voi myös itse vaikuttaa.

💼 Tuo osaamistasi niin toteuttamiseen kuin myös yhdessä suunnitteluun.
Sinulla on iso rooli koko Villa Sipriinan yhteisön hyvinvoinnissa. Oletko valmis hyppäämään osaksi asukkaidemme elämää kuin myös osaksi reipasta ja lämmintä työyhteisöämme?

Lisäksi katsomme eduksi työnhaussa
B-ajokortti
Hygieniapassi

Palkkaus
Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan

Villa Sipriinassa tarjolla vuosiloman sijaisuus. Vastuuta, vapautta ja välittämistä – haluamme sinut työystäväksemme, lähihoitaja tai alalle opiskelija!

Tällainen työnkuva sinulle on tarjolla

Kaipaamme osaavaa otettasi varsinkin seuraavissa:

☀️ Olet aktiivinen tekijä niin palveluasumisessa kuin myös päivätoiminnastamme! Tykkäämme järjestää päivisin asukkaidemme näköistä, aktivoivaa ohjelmaa. Tulet osaksi palveluasumisen sekä päivätoiminnan tiimiä varmistamaan, että pyörät pyörivät suunnitellusti eteenpäin ja asukkaillamme riittää mieleistä puuhaa niin asumisessa kuin myös päivätoiminnan kesäohjelmassa. Osa työstä on asumisessa olevaa hoivaa, mutta paljon myös asukkaita aktivoivaa ja kuntouttavaa ohjaavaa työtä, jonka suunnitteluun ja toteutukseen voi myös itse vaikuttaa.

💼 Tuo osaamistasi niin toteuttamiseen kuin myös yhdessä suunnitteluun.

Sinulla on iso rooli asukkaiden päivittäisen hyvinvoinnin toteutumisessa, asukkaan kuulemisessa ja itsemääräämisoikeuden toteutumisessa. Meillä kenenkään ei tarvitse jumittua toimistoon tai seinien sisäpuolelle. Työssäsi pääset elämään Villa Sipriinan arkea asukkaidemme kanssa!

Lisäksi katsomme eduksi työnhaussa
B-ajokortti.
Hygieniapassi
Lääkeluvat tai mahdollisuus suorittaa lääkeluvat

Palkkaus
Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan

Oletko sinä yksi meistä!

Muistathan siis, että meillä saa olla ihminen – omaan tahtiin opettelu ja kömmähdykset kuuluvat asiaan! Eikä sinua heitetä uuden työn vilskeisiin yksin. Haluamme perehdyttää sinut ensimmäisinä viikkoina niin hyvin, että pääset toteuttamaan omia vahvuuksiasi itsevarmana ja huoletta. Ja ihmetellä ja kysyä saa perehdytyksen jälkeenkin!

“Villa Sipriinassa ei kuvitella, että kolmen päivän perehdytyksen jälkeen pitää olla valmis ja osata kaikki. Jokainen saa tehdä virheitä, pyytää apua ja laittaa viestiä.”

– Susanna

Villa Sipriinassa työssä näkyy ihmisyys

Et tarvitse erillistä työminää, vaan hyvällä ammattitaidolla voit tehdä työtä omalla persoonallasi. Varo vain, otamme sinut työystäväksemme avosylin! ❤️

“Tämä paikka on kuin koti. Villa Sipriinassa en ole ison organisaation pelinappula, josta katsotaan vain tuottavuutta. Täällä minua kohdellaan ihmisenä, ja työntekijöistä pidetään huolta. Anu haluaa näyttää teoilla ja sanoilla, miten paljon meitä arvostaa.”

– Johanna

Villa Sipriinan asukkaat on ystävällisiä, luottavaisia ja ottavat avosylin vastaan uudet ihmiset elämäänsä. Mikäli et pidä varaasi, huomaat että asukkaat ovat adoptoineet sinut omaksi  ihmisekseen.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Voit laittaa viestiä sipriina@villasipriina.fi

Olemme Kirkkonummella sijaitseva yksityinen ryhmäkoti, joka tuottaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja päivätoimintapalvelua aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Tavoitteellinen toimintamme pohjautuu aina jokaiselle asukkaalle tehtävään henkilökohtaiseen palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaan, joka laaditaan yhdessä asukkaan, henkilökunnan ja omaisten kanssa. Villa Sipriina on asukkaidemme koti. Kehitämme toimintaamme ja panostamme hyvinvoivaan henkilökuntaan.