Rekrytointi | Ryhmäkoti Villa Sipriina, Kirkkonummi

Rekrytointi

Tutustu täällä avoimiin työpaikkoihimme.

Hei sinä sosionomi, sosiaalikasvattaja tai kehitysvammaisten ohjaaja!

Haemme päivätoiminnan ohjaajaa kehitysvammaisten päivätoimintaan ja asumispalveluun.

Villa Sipriina on yksityinen, 15-paikkainen, tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoava ryhmäkoti Kirkkonummen Kantvikissa. Tarjoamme asukkaillemme myös päivätoimintaa, joiden tilat sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa.

Päivätoiminnan ohjaajana työsi on varsin monipuolista ja vaihtelevaa. Teet tiivistä yhteistyötä niin työparisi, kuin asumispalvelun puolen kanssa, ja tukenasi on ihana ja ammattitaitoinen työporukka. Suunnittelet ja toteutat päivätoimintaa, ja voit työssäsi hyödyntää myös omia kiinnostuksen kohteitasi. Päivätoiminnassamme hyödynnetään aktiivisesti lähiseudun retkeily- ja liikuntamahdollisuuksia, sekä ajankohtaisia tapahtumia ja kulttuurielämyksiä. Asukkaamme osallistuvat innokkaasti yhteisölliseen toimintaan. Päivätoiminnan käytössä on 9-paikkainen auto, joten liikkuminen on helppoa.

Edellytämme sinulta hyviä organisointitaitoja, mutta myös kykyä ja joustavuutta muuttaa suunnitelmia tarpeen mukaan. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja huumorilla höystettyä työotetta. Eduksi lasketaan lääkehoidon osaaminen ja IMO-tietämys. Koulutamme ja perehdytämme toki tarpeen mukaan. Sinulla tulisi olla B-luokan ajokortti ja tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: anu.rytkonen@villasipriina.fi

Olemme Kirkkonummella sijaitseva yksityinen ryhmäkoti, joka tuottaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja päivätoimintapalvelua aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Tavoitteellinen toimintamme pohjautuu aina jokaiselle asukkaalle tehtävään henkilökohtaiseen palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaan, joka laaditaan yhdessä asukkaan, henkilökunnan ja omaisten kanssa. Villa Sipriina on asukkaidemme koti. Kehitämme toimintaamme ja panostamme hyvinvoivaan henkilökuntaan.